Over Nina

Hoe ik werk

Ik geloof in gevoel en intuïtie maar ben in mijn werkwijze concreet en pragmatisch. Ik zal je nooit vertellen dat je thuis moet komen bij jezelf, maar kan wel vragen wat, in je leven, je alleen voor jezelf doet. Of juist alleen voor je partner.

Als een traject klaar is, is het klaar en gaan we er niet meer uren aan besteden dan nodig.

dat-is-nina

nina oudshoorn

Hoe anderen mij omschrijven

“Ik vond het contact heel prettig. Je hebt ons zonder rekken door een moeilijk besluit heen geloodst. Van de scherpe analyse en confrontatie tot en met de mailtjes tussendoor om even te checken hoe het gaat tot en met het uitspreken en uit checken met elkaar. Erg fijn!”

“Nina komt zeer authentiek, heel geloofwaardig, senior, betrouwbaar en rustig over en geeft de indruk dat ze grip en overzicht heeft. Ze zegt niet veel in de zin dat ze niet dominant aanwezig is, maar als ze iets zegt is het zinvol en voegt het inhoudelijk iets toe. Ik heb het idee dat Nina oprecht in ons probleem geïnteresseerd is en ons het goede toewenst en daar bij wil helpen.”

In een interview met IndebuurtUtrecht “Het oplossen van relatieproblemen vraagt volgens Nina om een gedragsverandering. In haar therapiesessies leert ze stellen zulk nieuw gedrag aan.”

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn Master in psychologie, heb ik als organisatieadviseur in het bedrijfsleven gewerkt. Daar heb ik regelmatig met dynamieken tussen mensen in complexe omgevingen te maken gehad. En heb ik het verschil gemaakt door het systeem te analyseren, patronen te benoemen en door handvatten te bieden om deze te doorbreken. Onderdeel van mijn succes was mijn persoonlijke relatie met mijn klant, zorgvuldige communicatie en het vermogen om in te schatten wanneer iemand er klaar voor is om iets te veranderen.

In 2018 heb ik de opleiding tot relatiecoach afgerond en mag mij sindsdien een erkende therapeut noemen. Ik voldoe daarbij aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Wat je kunt verwachten

Mijn ervaring uit het bedrijfsleven neem ik mee naar mijn praktijk waar ik verbinding, empathie en kennis van het vak combineer met resultaatgerichtheid en nuchterheid. In het contact ben ik hartelijk, onderzoekend en oordeel ik zorgvuldig. En je kan met me lachen.

Mijn drijfveer

Sinds het volgen van mijn studie psychologie is het al mijn droom om met stellen te werken. De dynamiek tussen twee individuen die zo dichtbij elkaar staan fascineert me. Vooral omdat beide partners aan tafel zitten en de interactie en onderliggende patronen in het hier en nu zichtbaar worden.

Persoonlijk

Ik ben getrouwd met Robert, moeder van twee zoons, Jesse en Bob, en ga in mijn vrije tijd vaak naar Duitsland waar mijn roots liggen.

praktijk-ninaoudshoorn

voor-wie

Voor stellen die er alleen niet meer uitkomen

Soms loop je vast, zit je in een crisis, en heb je hulp van buitenaf nodig.

Relatietherapie

Als de wens naar verdieping bestaat

Je bent al een tijdje bij elkaar en jullie hebben kleine kinderen of denken erover na.

Relatiecoaching

Voor partners die niet samen verder willen

Mogelijk zien jullie in dat jullie apart van elkaar gelukkiger zullen zijn.

Mediation

“Verbinding is dé reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis aan ons leven.”

Brené Brown

FollowIns.Lin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!