Opstellingen

Wat ik ook nog doe…

Samen met mijn collega-opsteller Imre Tijsse Klasen, organiseer ik opstellingen-ochtenden. Tijdens zo’n ochtend is er ruimte voor 2 tot 3 mensen die een kwestie van persoonlijke of professionele aard kunnen inbrengen. We gaan de diepte met je in, kijken de waarheid in de ogen, maar we schuwen de luchtigheid en humor niet. Want soms is er in je proces meer nodig dan (alleen) praten.

 

Hoe werkt een opstelling? In een opstelling krijgen vertegenwoordigers van de belangrijkste spelers in je worsteling – onder begeleiding van één van ons – een plek in de ruimte. Zo kun jij je innerlijke belevingswereld vanuit een ander perspectief bekijken en ervaren. Dit zorgt ervoor dat je op een andere manier kunt reflecteren op de kwestie en de rollen die iedereen daarin speelt.

Wanneer is dit iets voor jou? Als je beweging brengen in je proces belangrijker vindt dan het vinden van een oplossing. En als je met ons op een trein wilt stappen die een onbekende route aflegt langs afwisseling, vertraging, luchtigheid, inzicht en verdragen. Niet gelijk begrijpen en niet weten, zijn onderdeel van deze reis.

in-het-kort

Als je jouw kwestie vanuit een ander perspectief wil bekijken
Als er meer nodig is dan praten.
Meld je aan

€ 200 

als vraaginbrenger

Vraaginbrenger of deelnemer? Je kan je aanmelden als vraaginbrenger of als deelnemer. Als vraaginbrenger garanderen we dat je door middel van een opstelling jouw vraag kunt onderzoeken. Als deelnemer kijk je en leer je door mee te doen aan een opstelling. Hierdoor maak je kennis met deze vorm van onderzoek. Je kan ingezet worden als onderdeel van een opstelling, waardoor je je op een andere manier kunt verplaatsen in een rol of de ervaring van een ander. En als er tijd is, kun je ook je eigen vraagstuk inbrengen.

in-het-kort

Als je kennis wil maken met systemisch werk.
Als je wil onderzoeken of je zelf een vraag wil inbrengen.
Meld je aan

€ 70 

als deelnemer

opstellingen familie organisatie Utrecht

Aanmelden

  Datum (meerdere opties mogelijk)

  Gewenste rol

  Locatie

  Ruimte voor Aandacht

  Singelsteeg 2
  3511 HB Utrecht

  “Ouders geven alles wat ze kunnen geven. En dat betekent niet dat je niet ook iets kan hebben gemist.”

  vrij naar Els van Steijn

  FollowIns.Lin.
  ...

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!