Aanbod

Relatietherapie

Soms loop je als stel vast, zit je in een crisis, en heb je hulp van buitenaf nodig. Vaak omdat uit elkaar gaan een steeds reëlere optie wordt en jullie je zorgen maken hoe het dan met de kinderen moet. Dan is mijn streven om jullie te helpen de relatie te verbeteren.

in-het-kort

Voor stellen die er alleen niet meer uitkomen
Als er sprake is van een crisis
Als uit elkaar gaan dreigt
Plan een intake

€ 150 

per uur

Relatiecoaching

Je bent al een tijdje bij elkaar en jullie hebben kleine kinderen of denken erover na. Dan kan er een gevoel van “is dit het?” opkomen en de wens naar verdieping in je relatie ontstaat. Ik heb de juiste interventies om bespreekbaar te maken waar het jullie om gaat.

in-het-kort

Als er sprake is van terugkerende patronen en frustraties
Als de wens naar verdieping bestaat

Plan een intake

€ 150 

per uur

Methodiek

Als erkende therapeut en afgestudeerd psycholoog maak ik gebruik van onder meer (familie-)opstellingen, geweldloze communicatie en EFT (Emotionally Focused Therapy). Ik beheers veel oefeningen en interventies om zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar te maken waar het voor jullie om draait. Daarnaast ben ik gecertificeerd om de persoonlijkheidvragenlijst MBTI af te nemen en werk – indien gewenst – samen met andere professionals zoals een mannelijke coach of een collega op het gebied van systemisch werken (opstellingen).

Werkwijze

Ik werk in sessies van 1,5 uur in mijn professionele én knusse praktijk aan huis of middels videobellen kunnen jullie een traject online op afstand volgen. Een steeds populairdere optie gezien de maatregelen rondom het Corona-virus. In de gesprekken volg ik jullie tempo en zal ik met jullie samen onderzoeken waar het écht om gaat. Een traject bij mij bestaat niet alleen uit de sessies waarin we elkaar zien maar soms ook uit opdrachten of reflectievragen om thuis mee verder te gaan, telefoongesprekken en e-mails van mij met literatuurtips of samenvattingen van onze gesprekken. Voor meer informatie zie ook de veelgestelde vragen.

Aangepast tarief

Ik vind dat relatietherapie niet alleen beschikbaar moet zijn voor diegenen die mijn reguliere tarief kunnen betalen. Daarom heb ik een aangepast tarief voor stellen die weinig te besteden hebben. Komen jullie hiervoor in aanmerking? Stuur me een bericht, dan maken we -als er plek is- een afspraak.

mijn-praktijk

Praktijk Relatietherapie Utrecht

Praktijk in Utrecht Relatietherapie

Praktijk Aanbod Relatietherapie in Utrecht

FollowIns.Lin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!