Aanbod

Relatietherapie

Soms loop je als stel vast, zit je in een crisis en heb je hulp van buitenaf nodig omdat jullie veel ruzie maken (of juist te weinig), je je partner niet kan bereiken of niet meer durft toe te laten. Misschien hebben jullie ook wel veel meegemaakt samen waardoor jullie relatie onder druk is komen staan.

in-het-kort

Als er sprake is van terugkerende patronen en frustraties
Voor stellen die er zelf niet meer uitkomen
Als er sprake is van een crisis en uit elkaar gaan dreigt
Plan een intake

€ 150 

per uur

Relatiecoaching

In een liefdesrelatie kan – vroeg of laat, met of zonder kinderen – een gevoel van “is dit het?” opkomen en de wens naar verdieping ontstaan. Misschien merken jullie dat jullie band aan het veranderen is, bijvoorbeeld doordat er terugkerende ruzies zijn of jullie je niet meer zo vertrouwd bij elkaar voelen als vroeger. De levensfase waar jullie inzitten kan vragen om aanpassingen in de relatie waarvan je niet altijd weet hoe dat moet.

in-het-kort

Als je terugkerende patronen herkent en niet uit elkaar wil groeien
Als je relatie aan het veranderen is en je even vastloopt
Als de wens naar verdieping bestaat

Plan een intake

€ 150 

per uur

Methodiek

Als erkende EFT (Emotionally Focused Therapy) therapeut werk ik dan ook met name met EFT en help jullie om te voelen en te bespreken waar het voor jullie over moet gaan. Als afgestudeerde psycholoog heb ik daarnaast een heleboel methoden, technieken en interventies in mijn rugzak. Denk aan: systemisch werk en familieopstellingen, innerlijk kind werk, voice dialogue, geweldloze communicatie, MBTI, mindfulness.

Werkwijze

Ik werk in sessies van 75 minuten in een authentiek, knus grachtenpand aan de Nieuwegracht 25, waar ik samenwerk met GZ-psychologen, psychotherapeuten en andere relatie- en gezinstherapeuten. Ook middels videobellen kunnen jullie een traject online op afstand volgen. Een steeds populairdere optie sinds Corona. In de gesprekken volg ik jullie tempo en zal ik met jullie samen onderzoeken waar het écht om gaat. Een traject bij mij bestaat niet alleen uit de sessies waarin we elkaar zien maar soms ook uit opdrachten of reflectievragen om thuis mee verder te gaan en regelmatig ook e-mails van mij met literatuurtips of samenvattingen van onze gesprekken. Voor meer informatie zie ook de veelgestelde vragen.

Vergoeding

Relatietherapie of -coaching wordt niet vergoed (ook niet door aanvullende verzekeringen), tenzij minstens één van jullie (een vermoeden op) een DSM-5 diagnose heeft. Dan kan je -met een verwijzing van de huisarts- bij een BIG-geregistreerde relatietherapeut terecht. Ik heb geen BIG-registratie, jullie kunnen dan wel contact opnemen met mijn gewaardeerde collega’s Lotte van Hoorn-ten Hoeve (Utrecht) of Corrie Laernoes (Zeist).

Aangepast tarief

Ik vind dat relatietherapie niet alleen beschikbaar moet zijn voor diegenen die mijn reguliere tarief kunnen betalen. Daarom heb ik een aangepast tarief voor stellen die weinig te besteden hebben. Komen jullie hiervoor in aanmerking? Stuur me een bericht, dan maken we -als er plek is- een afspraak.

mijn-praktijk

eft utrecht

relatietherapeut utrecht nina oudshoorn

“The moral of the story is: We thrive when we have a positive goal to move toward, not just a negative state we’re trying to move away from.”

Emily Nagoski

FollowIns.Lin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!