Aanbod

Relatietherapie

Soms loop je als stel vast, zit je in een crisis, en heb je hulp van buitenaf nodig. Vaak omdat uit elkaar gaan een steeds reëlere optie wordt en jullie je zorgen maken hoe het dan met de kinderen moet. Dan is mijn streven om jullie te helpen de relatie te verbeteren.

in-het-kort

Voor stellen die er alleen niet meer uitkomen
Als er sprake is van een crisis
Als uit elkaar gaan dreigt
Plan een vrijblijvende intake

€ 110 

per uur

Relatiecoaching

Je bent al een tijdje bij elkaar en jullie hebben kleine kinderen of denken erover na. Dan kan er een gevoel van “is dit het?” opkomen en de wens naar verdieping in je relatie ontstaat. Ik heb de juiste interventies om bespreekbaar te maken waar het jullie om gaat.

in-het-kort

Als er sprake is van terugkerende patronen en frustraties
Als de wens naar verdieping bestaat

Plan een vrijblijvende intake

€ 110 

per uur

Mediation

Niet iedere relatie valt te redden. Mogelijk zien jullie in dat jullie apart van elkaar gelukkiger kunnen zijn. Soms is het één van de twee die de wens heeft om uit elkaar te gaan. Hoe gaat de ander daarmee om en wat is dan het beste voor (eventuele) kinderen? In dit soort kwesties help ik jullie met liefde om het proces van uit elkaar gaan zo soepel mogelijk te laten verlopen.

in-het-kort

Als één of beide partners de wens hebben om uit elkaar te gaan
Voor stellen die er alleen niet meer uitkomen

Plan een vrijblijvende intake

€ 110 

per uur

Methodiek

Als erkende therapeut en afgestudeerde psycholoog maak ik gebruik van onder meer (familie)opstellingen, geweldloze communicatie en EFT (Emotionally Focused Therapy). Ik heb veel oefeningen en interventies beschikbaar om zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar te maken waar het voor jullie om draait. Daarnaast ben ik gecertificeerd om de persoonlijkheidvragenlijst MBTI af te nemen en werk – indien gewenst – samen met andere professionals zoals een mannelijke coach of een expert op het gebied van systemisch werken.

Werkwijze

Ik werk in sessies van 1,5 tot 2 uur in mijn professionele én knusse praktijk aan huis. Gemiddeld komen stellen 7 keer. Tijdens de eerste afspraak gaan we eerst onderzoeken of er een wederzijdse klik is. Is die er niet, dan zijn er geen kosten aan verbonden. In de gesprekken volg ik jullie tempo en zal ik met jullie samen onderzoeken waar het écht om gaat. Een traject bij mij bestaat niet alleen uit de sessies waarin we elkaar zien maar ook soms uit opdrachten of reflectievragen om thuis mee verder te gaan, telefoongesprekken en emails van mij met literatuurtips of samenvattingen van onze gesprekken.

Individuele sessies kunnen onderdeel zijn van het traject. Sommige mensen vinden het fijn om een individueel traject aan te gaan, ook daarin begeleid ik je met liefde.

mijn-praktijk

praktijk-interior

praktijk-interior

FollowIns.Lin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!