Aanbod

Online Relatietherapie EFT

Op afstand -via videobellen- én in mijn praktijk in Utrecht help ik aan de hand van EFT (Emotionally Focused Therapy) ongewenste patronen te herkennen, te onderzoeken wat deze patronen in stand houdt en vervolgens te doorbreken. Zo help ik jullie een nieuwe, gezamenlijke taal voor jullie relatie te ontwikkelen. Deze nieuwe taal is de basis voor een veilige verbinding.

in-het-kort

Als jullie door Corona niet naar mijn praktijk kunnen
Als jullie in het buitenland zijn
Als jullie steeds in hetzelfde negatieve patroon belanden 
Als jullie er samen niet meer uitkomen
Als je je samen alleen voelt
Plan een intake

€ 150 

per uur

Therapie op Afstand

Door Corona is het aantal online therapietrajecten logischerwijs gestegen. Online therapie biedt niet alleen een mogelijkheid om ondanks lockdown aan de slag te gaan met je probleem, er is ook wetenschappelijk bewijs voor dat het even effectief kan zijn als een face-to-face traject. Dat is ook wat mijn ervaring leert. Bovendien is er nog een voordeel van specifiek relatietherapie op afstand: de relatietherapeut fungeert toch al als procesbegeleider voor de relatie. Met andere woorden, jullie doen het werk met elkaar en ik begeleid jullie daarbij. Het is dus veel belangrijker dat jullie naast elkaar in dezelfde ruimte kunnen “werken” dan dat ik fysiek aanwezig ben. Dat neemt niet weg dat ik er ook op afstand voor jullie allebei kan zijn.

EFT Methodiek

Als erkende therapeut en afgestudeerd psycholoog maak ik gebruik van onder meer EFT (Emotionally Focused Therapy). Ik beheers veel (online) oefeningen en interventies om zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar te maken waar het voor jullie om draait.

FollowIns.Lin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!